SEGERA HUBUNGI YB SYED SADDIQ JIKA MAHU PEKERJAAN

Oleh NAJIB RAZAK

Macam ni lah.

Daripada asyik ambil gambar pegang notepad, sembang kat Twitter “we will fight”, laung “youth power”, lebih baik cepat sikit buat kerja.

Saya tolong sebarkan. Tak apa.

1) Siapa-siapa yang sudah pergi banyak interview tapi belum dapat kerja

2) Siapa-siapa yang sedang kerja atau dapat offer letter tapi diberi gaji rendah

Sila hubungi YB Syed Saddiq segera.

Boleh juga minta YB Syed Saddiq hubungi dan tegur sikit majikan-majikan.

Setahu saya semakin ramai hilang kerja, anak-anak muda yang baru graduate susah nak dapat kerja.

Apatah lagi nak sentuh pasal gaji.

#YouthPower

Berikut adalah cara-cara menghubunginya.

Nak tulis surat boleh, nak emel boleh, nak telefon pun boleh.

Telefon: 03 – 8871 3003
Emel: syedsaddiq@kbs.gov.my

Alamat:
Pejabat Menteri Belia dan Sukan
Aras 17, Menara KBS
Kementerian Belia dan Sukan
No 27 Persiaran Perdana, Presint 4
Pusat Pentadbiran Kerajaan Persekutuan
62570 Putrajaya

Leave a Reply